Hallo allemaal!

Welkom en leuk dat je mijn (portfolio-) site komt bekijken.
Mijn naam is Jesse Ruiter en ik ben de man achter JR Design & Photography.
Ik ben een fotograaf en DTP’er uit Harderwijk, op de mooie Noordwest-Veluwe.

In 2011 begon ik aan mijn aller 1e fotografie cursus en vanaf de aller 1e les heb ik daar een grote liefde voor fotografie ontwikkeld.
In het begin was het voornamelijk dieren en natuur maar al snel kwam ik er achter dat mijn kwaliteiten en interesse toch meer lag bij de portret, fashion en artistieke fotografie.
Dit alles begon onder de naam J. Ruiter Fotografie.

Echter pakte ik een paar jaar later mijn opleiding tot DTP’er/Vormgever weer op, in het begin nog strikt gescheiden van de fotografie maar sinds begin van 2017 heb ik besloten om mijn fotografie en ontwerpen te bundelen tot 1 website en JR was geboren.

In het verleden heb ik als fotograaf verschillende publicaties op mijn naam mogen schrijven als die voor de actie BoycotBont.nu en RTL Boulevard.
Als DTP’er heb ik in het verleden gewerkt voor o.a. Muziekpodium Estrado en Accent Communicatiemakers en heb ik gewerkt aan opdrachten voor o.a. GGZ-Centraal, de TKBN (Toeristische Kano Bont Nederland) en WerkConnectie.
Voor een wat meer uitgebreider CV klikt u hier.

Heb je verder nog vragen aan mij of wil je een keer een mooie fotoshoot, heb je visitekaartjes, posters, folders of ander drukwerk nodig wat ontworpen moet worden? Aarzel dan vooral niet om contact met mij op te nemen.
Samen zullen we toewerken naar het best mogelijke resultaat!

Met creatieve groet, Jesse Ruiter.

Foto: Chantal Schotman